28 Mayıs 2011 Cumartesi

Shadow Harvest Phantom Ops [TORRENT Download | SKIDROW]

http://www.imagestr.net/images/92784643637023497779.png2025 yılında geçen oyunda, dünyanın çeşitli bölgelerinde gittikçe azalan enerji kaynaklarının kontrolünü ele geçirmek için çıkan savaşlar konu ediliyor. Bu sırada üçüncü dünya ülkelerinin başkanları ve diktatörleri güçlenmek ve meydan okumak için silahlanmaya devam ediyor.

Oyuncular bu hikayede Somali, Küba ve Dubai gibi ülkelerle şehirleri ziyaret ediyor. Ana karakterler Myra Lee ve Aron Alvarez, Birleşik Devletler‘in gizli bir operasyon ünitesi olan ISA‘da görev yapıyor. Özel eğitimli ajanlar dünyayı aç gözlü diktatörlerden kurtarmaya çalışıyor.
Shadow Harvest: Phantom Ops‘da taktiksel öğeler ön plana çıkıyor. Modern zaman aksiyonunu yansıtacak oyun PC platformu için geliştiriliyor.
http://www.games-wallpapers.in/wallpapers/shadow-harvest-phantom-ops-1920x1200.jpg
Features:
When a covert operation to stop illegal arms sales reveals a full-scale global conspiracy, a special unit under the codename SHADOW HARVEST is formed to reveal the truth. With two completely different characters serving as the unit’s operation core, you must choose from a vast array of weapons and technologies that enhance both characters strengths. Features a gripping storyline that unfolds organically through the gameplay (doesn’t rely on cutscenes to move the story along). The ratio of gameplay to cutscenes is better than 13:1.
INSTALL NOTES / KURULUM:
1. Mount or burn image (Torrent ile indirdiğiniz imaj dosyasını Daemon Tools veya UltraISO ile sanal sürücüye ekleyin)
2. Install (Kurulumu yapın)
3. Copy all files from the SKIDROW folder to the game installation (SKIDROW Klasörü içindeki tüm dosyaları oyunu kurduğunuz klasöre yapıştırın)
4. Play the game (Oyununuzu oynayın)
DOWNLOAD:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder