27 Mayıs 2011 Cuma

GTA Vice City Modern (2010) [Tek Link & 391 MB, Türkçe ve Otomatik Kurulum]

GTA Vice City Modern (2010)   Katılımsız
Gta Vice City` deki araçları modern araçlara dönüştüren mod. Bu mod`u kurduğunuzda 30 modern araç Gta Vice City` nin orjinal arabalarının yerine geçiyor.
Minimum System Requirements
-System: 800 MHz Intel Pentium III or 800 MHz AMD Athlon 1.2GHz Intel Celeron or 1.2 GHz AMD Duron processor or equivalent
-RAM:128 MB RAM
-CD-ROM: 8X CD-ROM
-Video Memory: 32 MB VRAM
-Hard Drive Space: 915 MB
-Sound Board: Yes
-DirectX: DirectX v9.0

GTA Vice City Modern (2010)   Katılımsız
GTA Vice City Modern (2010)   Katılımsız
KURULUM: GT_VC_MDRN_E_KING.rar içindeki “GT_VC_MDRN_E_KING.exe” dosyasını bir klasöre çıkarıp çift tıklayarak kurulumu başlatın. Biraz bekleyin. O kendi kendine otomatik olarak oyunu kuracaktır. Kuırulum bitince Sağ altta saatin orada, kurulumun bittiğine dair bir mesaj alacaksınız. Mesajı gördükten sonra masaüstüne bakarsanız, GTA VICE CITY MODERN simgesinin eklendiğini göreceksiniz. Oyunu o simgeye çift tıklayarak başlatıp oynayabilirsiniz. Hepinize keyifli oyunlar.
DİKKAT: Herşeyi tam olarak yapmanıza rağmen Oyun başlatıktan sonra Bilgisayarınız oyunu kapatıp sizi tekrar masaüstüne gönderiyorsa; BİLİN Kİ SORUN RAM (BELLEK)inizdedir. Çalışan programlarınız varsa HEPSİNİ kapatın. Ve oyunu öyle açın. Çünkü eğer bilgisayarınızda YETERSİZ BELLEK/ RAM varsa oyun başlamaz ve oyunu minimize edip sizi masaüstüne geri gönderir.
NOT: Oyunun hiçbir ayarı ellenmemiştir. Full Sürümdür.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder