22 Mayıs 2011 Pazar

Need For Speed (NFS): MOST WANTED [Tek Link & Full + TÜRKÇE YAMA] + Doğan-Şahin-Murat 131 Yaması

NFS Most Wanted tek link ve fulldür,indirdikten sonra rar’dan çıkartın içindeki setupu kurun ve oynayın! 353 MB Olan dosya boyutu Oyunu kurduktan sonra 2 GB olacaktır. Oyunda ara videolar kaldırılmamıştır ama ara videolardaki SESler kaldırılmıştır. Oyunu kurduktan ve Türkçe yamayı uyguladıktan sonra  isterseniz Türk arabalar yamasını kurup onu oynayın..Hepsi sizin tercihinize kalmış. Oyunu zaten hepiniz biliyorsunuz, bilgisayarında olmayanlar için yükleyeyim dedim.Arkadaşlar oyun KESİNLİKLE ÇALIŞMAKTADIR. Şunu unutmayın bir oyun bir pc’de sorunsuz Çalıştıysa oyunda problem yok demektir. Dün bu oyunu yaklaşık 1 saat oynadım. Gerçekten arabalarından tutda grafiklerine kadar harika bir oyun.
OYUNU ve TÜRKÇE YAMA PAKETİNİ İNDİRİN (353 MB):
http://www.duckload.com/download/5728828/MW_E_KING.rar
TÜRK ARABALARI YAMASI İNDİRİN (31 MB):
http://www.duckload.com/download/5720236/NSp_IST_YM_E_KING.rar
Hem Türkçe Yamanın hem NFS Istanbul Yamasının kurulumu çok kolaydır ve GARANTİ ÇALIŞMAKTADIR..
Türkçe Yamanın nasıl kurulacağını beni oku’da anlattım. Rar’ın içinde göreceksiniz. Yama içindeki bütün dosyaları oyunu kurduğunuz klasöre kopyalayın. Orada gördüğünüz YÜKLE.BAT ve YÜKLE.REG dosyalarına çift tıklayın. Herşeye OK deyin ve Türkçe NFS Most Wanted oyununuzu keyifle oynayın.
Şahin Doğan yamasını da Oyunu kurduğunuz yere kurarsanız sorunsuzca kullanabilirsiniz.
!!! UYARI !!! Oyunu kurduktan ve Türkçe yamayı uyguladıktan sonra eğer NFS Istanbul (Şahin, Dopan yaması) yamasını yüklemek istiyorsanız; Yamayı Yüklemeden önce NFS: Most Wanted oyununu kurduğunuz klasörün bir yedeğini başka bir yere kopyalayın (Yani klasörü olduğu gibi alıp bir başka yere kopyalayın). Böylece, eğer yama oyununuzu bozarsa, aldığınız yedeği kopyalayıp kullanıp oyunu sorunsuzca YAMASIZ olarak kullanabilirsiniz. Ama yama bizim makinemizde hiçbir soruna yol açmamıştır. Bilgilerinize.
KAYNAK: sssbbb

ADIM ADIM KURULUM:

1. Öncelikle indirdiğiniz “MW_E_KING.RAR” dosyası içindeki MW_E_KING klasörünü bilgisayarınızda herhangi bir yere çıkarın. Klasör içindeki MW_E_KING.EXEyi çalıştırarak Oyunu kurun.
2. MW_TR_YM klasörü içindeki bütün dosyaları oyunu kurduğunuz yere atın. Ve önce YUKLE.BAT sonra YUKLE.REG e çift tıklayarak herşeye OK deyip oyunu Türkçeleştirin. Ve Böylece OYUNUNUZ Türkçe ve FULL olarak oynamaya hazır olacaktır. İsterseniz doğrudan oyuna başlayabilirsiniz.
3. Eğer isterseniz Şahin Doğan yamasını da kurun. Ama yamayı kurmadan önce Oyun klasörünü başka bir yere kopyalayıp yedeklemeyi unutmayın.

Oyundan Resimler
TÜRK ARABA YAMASIYLA GELECEK OLAN ARABALAR ;

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder